發新話題

[Nikon] 3舊水標餅

3舊水標餅

AIS50餅:朋友轉讓,無話説!暫當D7100 body cover。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

求其一攝

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

泥坑啲鏡,不論幾佰至幾萬,都唔會差得去邊的。

引用:
原帖由 fl7449 於 2013-5-21 Tue 13:38 發表
AIS50餅:朋友轉讓,無話説!暫當D7100 body cover。

黑襯黑,好令呀 !!! 銀色個支咁鬼膠,樣衰衰肉肉酸酸咁,我出5舊同您收左佢啦 !!!!

甘都得?

引用:
原帖由 fl7449 於 2013-5-22 Wed 21:49 發表
甘都得?

係呀,轉轉手,俾兩舊您賺喎 ~~

我睇中個MD12,老細要收我8舊。

md12,好多度都有啦!

引用:
原帖由 老中青 於 2013-5-24 Fri 16:19 發表
md12,好多度都有啦!
請問價格與新舊程度?

店舖都係咁上吓價錢,網上揾就平啲!

引用:
原帖由 fl7449 於 2013-5-24 Fri 15:33 發表

嘩 !!! 隻爛鬼摩打都賣8舊 !! 味仲貴過當年出廠價 ~~~

引用:
原帖由 sam 於 2013-5-24 Fri 18:46 發表

嘩 !!! 隻爛鬼摩打都賣8舊 !! 味仲貴過當年出廠價 ~~~
no no no,35年前1200大元,扣除通脹,應該還是便宜了,可是我想5舊買個外表新和workable的。

引用:
原帖由 fl7449 於 2013-5-24 Fri 21:25 發表

no no no,35年前1200大元,扣除通脹,應該還是便宜了,可是我想5舊買個外表新和workable的。

咁又賺4舊咯 ~~  8舊水就殺佢啦 … 

我md11和md12都有,唔洗買;哈哈!

引用:
原帖由 fl7449 於 2013-5-24 Fri 15:33 發表

今日肥花有個二手賣六舊水。

發新話題