發新話題

史提分師傅生日快樂

史提分師傅生日快樂

Happy Birthday!!!

9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

Happy Birthday

引用:
原帖由 fl7449 於 2013-3-5 Tue 10:41 發表
Happy Birthday!!!

多謝晒.......Thank you very much......
Nikon - I'm Lovin' it
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

引用:
原帖由 chiu3536 於 2013-3-5 Tue 11:18 發表
  Happy Birthday
Thank you very much........!!!
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

呵呵 ~~ 祝副會長年年有今日,歲歲有今朝,心想事成,大吉大利啊  !!!

祝副會長生日快樂!

sam好日都唔上黎

下次飯局你都要出現架
我響fb祝左stephen大大生日快樂啦
我學dororo
嘈乜春...或者叫人食紙...

引用:
原帖由 sam 於 2013-3-5 Tue 12:41 發表
呵呵 ~~ 祝副會長年年有今日,歲歲有今朝,心想事成,大吉大利啊  !!!
Sam 大大.....全部收晒....多謝晒....

引用:
原帖由 放假一條龍 於 2013-3-5 Tue 12:50 發表
祝副會長生日快樂!
多謝晒龍會長......

引用:
原帖由 santichai 於 2013-3-5 Tue 15:18 發表
下次飯局你都要出現架
我響fb祝左stephen大大生日快樂啦
免免....禮多人不怪,再次多謝你...!!!

引用:
原帖由 santichai 於 2013-3-5 Tue 15:18 發表
下次飯局你都要出現架
您地食得咁豪,我邊有得玩呀 !!!

唔係喎

上次食珠江好平喎
我學dororo
嘈乜春...或者叫人食紙...

兔兔,幾時又有飯食呀?

史兄:

補賀您生日愉快啦     身體健康,.得心應手

今日吾係貴會大日子嗎?好似咁 ........

(點都好,祝貴會生日快樂,三八到永遠....)

回復 14# stephen 的帖子

Stephen 兄, long time no chat wor.......謝謝你的祝賀
很高興你還記得本會的週年大日子,今年沒有攪慶祝聚會,各有各忙,希望明年積極一點去大攪啦.....

引用:
原帖由 stephen 於 2013-3-8 Fri 17:26 發表
史兄:

補賀您生日愉快啦     身體健康,.得心應手

今日吾係貴會大日子嗎?好似咁 ........

(點都好,祝貴會生日快樂,三八到永遠....)
哈 ~~ 竟然仲有人記得 ......

引用:
原帖由 SWLaw 於 2013-3-8 Fri 18:02 發表
Stephen 兄, long time no chat wor.......謝謝你的祝賀
很高興你還記得本會的週年大日子,今年沒有攪慶祝聚會,各有各忙,希望明年積極一點去大攪啦.....
分身???????

9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

回復 17# fl7449 的帖子

sorry, 我唔識玩分身架

引用:
原帖由 SWLaw 於 2013-3-8 Fri 23:22 發表
sorry, 我唔識玩分身架
吖!唔同人嘎?

回復 19# fl7449 的帖子

呢位Stephen 兄有一段時間無上來架喇....... .

回復 20# SWLaw 的帖子

.....酒醒只在花前坐,酒醉還來花下眠。
半醉半醒日復日,花落花開年復年...!

回復 16# sam 的帖子

記得的不只這般...當然還有您"老會長"

別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿。不見五陵豪傑墓,無花無酒鋤作田 !

引用:
原帖由 stephen 於 2013-3-12 Tue 16:50 發表
記得的不只這般...當然還有您"老會長"
您呢個史提芬得閒都要浦下出黎,唔係再遲d真係無人記得您架啦 ~~~  呵呵 .....

補祝羅師傅你生日快樂~!
人間多少愛 迎浮生千重變
跟有情人做快樂事 別問是劫是緣

引用:
原帖由 stephen 於 2013-3-12 Tue 16:45 發表
夢醒時分.........因著醉死夢香呀.....!!!!!

引用:
原帖由 5204ever 於 2013-3-12 Tue 22:10 發表
補祝羅師傅你生日快樂~!
謝謝藍藍遲來的祝賀.....

引用:
原帖由 stephen 於 2013-3-12 Tue 16:45 發表
好詩! 好詩!
也是小弟生活寫照.

補祝羅師傅你生日快樂~! ....

引用:
原帖由 rcwy 於 2013-3-16 Sat 19:06 發表
補祝羅師傅你生日快樂~! ....
Richard 兄,客氣喇!謝謝你的祝賀......都好耐無見喇!搵日出來吹吹水啦!

發新話題