發新話題

[Nikon] 問下各位大大先

問下各位大大先

d5200 only body賣5680送8gb sdhc咭, 算唔算抵?
我學dororo
嘈乜春...或者叫人食紙...

回復 1# santichai 的帖子

去呢到睇睇參考價啦!

http://www.price.com.hk/product.php?p=147103
Nikon - I'm Lovin' it
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

隻兔慳返幾舊水又可以用黎請我地食盆菜。

買淨body,可以買我支18-200,好好用架

引用:
原帖由 santichai 於 2013-2-5 Tue 17:31 發表
d5200 only body賣5680送8gb sdhc咭, 算唔算抵?
樓上鋪行貨4900,水貨4700,無野送。

9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

呢間公司食水真深

4900...
咦, 但個body咁平?  
佢係低階過d90?  
但睇spec又唔似...
我學dororo

引用:
原帖由 santichai 於 2013-2-6 Wed 10:33 發表
4900...
咦, 但個body咁平?  
佢係低階過d90?  
但睇spec又唔似...
不過肯定高階過 D3200.....嘻嘻嘻......
Nikon - I'm Lovin' it
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

最平4880元行貨,屯門工廠區取貨。
9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

相差800蚊???

夠我搭1個月車...
我學dororo

引用:
原帖由 santichai 於 2013-2-6 Wed 16:26 發表
夠我搭1個月車...
係吖!我V2都4900行貨啦,白蘆薈/瘋宅都6千頭。

冇錢...

要同大家恭喜發財, 逗多幾封利是先
我學dororo

年廿八我入咗呢套二手笨仔,壹仟柒佰伍。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 老中青 於 2013-2-11 Mon 11:12 發表
年廿八我入咗呢套二手笨仔,壹仟柒佰伍。
賓得粉絲的好收藏品!

龍會長,我唔係笨仔粉絲;不過我貪佢夠平,用m42鏡有對焦提示。用泥坑就要有矯視鏡片,雞能用有晶片的轉接環就關咗機都會用電。

我的意見, 買返支鏡, 好似18-200 仲好過換機, 起碼WIDE 到TELE 都影到下, 再諗下邊個RANGE 想玩大佢.

發新話題