發新話題

名古屋食超抵西餐

名古屋食超抵西餐

路經入住酒店附近,見到一間都幾大又幾靚的西餐廳,人氣也旺,睇吓菜單、嘩!平到唔相信、幾大都要試吓,果然平、靚、正,豐富的一餐唔使二佰蚊港紙(2027円)

附件

2012-11-28 Wed 13:07

餐廳外觀

內部

內部

8 吋 雜菌Pizza,正!399 円

加大鮮蜆意大利粉,好味!499 円

成個鐵板咁大嘅牛扒,幾好!929 円

紅白酒各一杯、每杯 100 円

豐富好味嘅一餐,2027 円

飲品自助吧、免費!

菜牌為証!

各式免費自助飲品

回復 1# chiu3536 的帖子

哇.....真係好抵食喎.........謝謝分享  

D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

呢間香港都有好多分店!
人間多少愛 迎浮生千重變
跟有情人做快樂事 別問是劫是緣

引用:
原帖由 SWLaw 於 2012-11-28 Wed 17:02 發表
哇.....真係好抵食喎.........謝謝分享  
多謝觀賞!

引用:
原帖由 5204ever 於 2012-11-28 Wed 23:00 發表
呢間香港都有好多分店!
多謝觀賞!

引用:
原帖由 chiu3536 於 2012-11-28 Wed 13:07 發表
路經入住酒店附近,見到一間都幾大又幾靚的西餐廳,人氣也旺,睇吓菜單、嘩!平到唔相信、幾大都要試吓,果然平、靚、正,豐富的一餐唔使二佰蚊港紙(2027円)
睇碟頭,您影埋餐牌,真係唔信咁抵食 ~~

引用:
原帖由 sam 於 2012-11-30 Fri 00:44 發表

睇碟頭,您影埋餐牌,真係唔信咁抵食 ~~
多謝觀賞!

引用:
原帖由 5204ever 於 2012-11-28 Wed 23:00 發表
呢間香港都有好多分店!
係 Open Rice 都揾到、都幾平幾正、不過碟頭無咁大、自助飲品重要加 $10。

發新話題