發新話題

[Fujifilm FinePix] 靚靚蛇2靚爆鏡

靚靚蛇2靚爆鏡

昨晚從北越星夜趕路一回到家,太座話你bay返來的相機到佐了喔!

一打開,靚靚蛇2就出現我眼前咯!百五美金bay返來的,賣家在LA,運費39美金,連行李都沒有放好,就先check check機,比我想象中還新淨(外貌甚至好過部蛇5),一切操控良好,難得係package連盒齊,還送1張512mb、1張1G舊卡,V2 software,今早牛刀小試(+ AFS28.8 Nano 金圈),順便拍照留念。以後有2、5蛇,正式成爲259啦!

每出一張相要幾秒,慢王之王果然名不虛傳,D色(resize外一切直出)暫時還發覺不到霸道,但是紅色發色真的好!下午正式試機才說。

最遺憾是來遲了3天,不能帶去越南試機。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

恭喜九哥又有新遊戲!

引用:
原帖由 jackson 於 2012-7-21 Sat 13:20 發表
恭喜九哥又有新遊戲!
ebay執平野的垃圾佬嗟!

9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

引用:
原帖由 fl7449 於 2012-7-21 13:39 發表

ebay執平野的垃圾佬嗟!

平與貴.............都係遊戲來o者!

引用:
原帖由 jackson 於 2012-7-21 Sat 17:22 發表

平與貴.............都係遊戲來o者!
agreed no more.

引用:
原帖由 fl7449 於 2012-7-21 Sat 12:24 發表
昨晚從北越星夜趕路一回到家,太座話你bay返來的相機到佐了喔!

一打開,靚靚蛇2就出現我眼前咯!百五美金bay返來的,賣家在LA,運費39美金,連行李都沒有放好,就先check check機,比我想象中還新淨(外貌甚至好 ...
心想事成 !!

引用:
原帖由 sam 於 2012-7-26 Thu 10:28 發表

心想事成 !!
周六晚有沒有興趣出席蛇門夜宴吖?sam師傅個份小弟負責。

引用:
原帖由 fl7449 於 2012-7-26 Thu 11:54 發表

周六晚有沒有興趣出席蛇門夜宴吖?sam師傅個份小弟負責。

咁熱食蛇?流鼻血喎  ....  
有d乜人?我認識的嗎??

引用:
原帖由 sam 於 2012-7-27 Fri 00:56 發表

咁熱食蛇?流鼻血喎  ....  
有d乜人?我認識的嗎??
好心想幫100fun搞旺個場,點知犯忌,有些冇癮。可能都係新朋友,識多几位冇壞吖。

九哥唔好失望呀!自從農曆年後,呢度幾個月都冇乜活動了。
冇就自己去,今天旁晚上廣州,明天一早到佛山南海觀音寺,旁晚回廣州,星期日晚回港。

引用:
原帖由 fl7449 於 2012-7-27 Fri 01:56 發表

好心想幫100fun搞旺個場,點知犯忌,有些冇癮。可能都係新朋友,識多几位冇壞吖。
富士蛇機機主聚會?
咁叫您d朋友上黎註冊嘛,一齊玩味得囉。
無啦啦去同班唔相唔識既人聚會,又好難引起人興趣個喎 ~~~

引用:
原帖由 sam 於 2012-7-27 Fri 09:35 發表

富士蛇機機主聚會?
咁叫您d朋友上黎註冊嘛,一齊玩味得囉。
無啦啦去同班唔相唔識既人聚會,又好難引起人興趣個喎 ~~~
yes,到時一大堆1235蛇浦頭。老實講8個蛇友我只認識3個,你認識我嘛!

發新話題