發新話題

[Nikon] 窮人的D800E

窮人的D800E

旅行要巴士團,相機只有D3200,真沒用!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

唔係D600?

引用:
原帖由 rcwy 於 2012-6-15 Fri 23:23 發表
唔係D600?
都未出,好似話秋季!

而且這是中產,寒友係用D3200。

9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

超,呢個世界係咁啦,鬼叫你唔夠富貴呀?
影來影去都係強國範圍。
留起我的長髮,讓風的蒼勁能夠駐留;
蓄起我的鬍鬚,讓酒的濃烈可以流淌;

引用:
原帖由 arthur 於 2012-6-16 Sat 00:25 發表
超,呢個世界係咁啦,鬼叫你唔夠富貴呀?
影來影去都係強國範圍。
仲要巴士到果D

引用:
原帖由 fl7449 於 2012-6-16 Sat 00:31 發表

仲要巴士到果D

俾打紅牛部新機飲啦,等佢識飛咪可以帶埋你,飛呀飛囉。
留起我的長髮,讓風的蒼勁能夠駐留;
蓄起我的鬍鬚,讓酒的濃烈可以流淌;

引用:
原帖由 arthur 於 2012-6-16 Sat 00:42 發表

俾打紅牛部新機飲啦,等佢識飛咪可以帶埋你,飛呀飛囉。

不過我都係鍾意坐車!

回復 1# fl7449 的帖子

你得架喇......乜嘢器材係係手上都變咗神兵利器.....等你d靚相.....
Nikon - I'm Lovin' it
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

引用:
原帖由 SWLaw 於 2012-6-16 Sat 13:49 發表
你得架喇......乜嘢器材係係手上都變咗神兵利器.....等你d靚相.....
應該係干將莫邪在手上,等同廢鐵。

發新話題