發新話題

一不離二 ~~

一不離二 ~~

溫州隻山芋仲未冷卻,咁快又整多單 ~~

上海地鐵追尾事故傷員升至245人
2011年09月27日 17:35:35 來源: 新華網
http://big5.xinhuanet.com/gate/b ... /27/c_122096496.htm

在家千日好.......都係冇咩事唔好回內地,,,,,返內地都唔緊要..不過要楂多D現金,,,,,唔係有事冇人理你,,,,,,,,,
寧做痛苦的清醒者,,,,,,
不做無憂的夢中人.........
希望夢中人快d醒,,,,,,,,

回復 1# sam 的帖子

好似話係同一間訊號公司添喎........
Nikon - I'm Lovin' it
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

引用:
原帖由 SWLaw 於 2011-9-27 Tue 23:21 發表
好似話係同一間訊號公司添喎........
呢套所謂最先進自家研究防追撞系統,可能根本係唔存在,後車司機唔夠醒目就係咁先 ...

引用:
原帖由 eddie24 於 2011-9-27 Tue 23:12 發表
在家千日好.......都係冇咩事唔好回內地,,,,,返內地都唔緊要..不過要楂多D現金,,,,,唔係有事冇人理你,,,,,,,,,
講真架,袋現金都無用,暈低左錢就會離你而去,但係一樣無人理你..

家陣有種燕梳,提供國內醫院緊急服務,一晒張咭就收症,唔使等俾錢先,呢樣實際得多 ~~

引用:
原帖由 eddie24 於 2011-9-27 Tue 23:12 發表
新聞有報,話二百多人入醫院,已有180人出院,就可能是這180人沒錢住院之故。

引用:
原帖由 sam 於 2011-9-27 Tue 23:58 發表

講真架,袋現金都無用,暈低左錢就會離你而去,但係一樣無人理你..

家陣有種燕梳,提供國內醫院緊急服務,一晒張咭就收症,唔使等俾錢先,呢樣實際得多 ~~
呢D就所謂國家,愛民如子..岩岩睇完8;30套劇...麥包講所番話用在而家年代,都岩晒用,,,無再一次的革命,沒有新中國
其實孫逸仙講得好岩,,,革命尚未成功,,同志仍須努力,,再講多一百年都岩用,,
到國家有主民,,,我都去左仙遊了,,,

引用:
原帖由 eddie24 於 2011-9-28 Wed 01:09 發表

呢D就所謂國家,愛民如子..岩岩睇完8;30套劇...麥包講所番話用在而家年代,都岩晒用,,,無再一次的革命,沒有新中國
其實孫逸仙講得好岩,,,革命尚未成功,,同志仍須努力,,再講多一百年都岩用,,
到國家有主民,,,我都去 ...
大炮哥車的大炮,係呢句至真實。
留起我的長髮,讓風的蒼勁能夠駐留;
蓄起我的鬍鬚,讓酒的濃烈可以流淌;

引用:
原帖由 arthur 於 2011-9-28 Wed 18:18 發表

大炮哥車的大炮,係呢句至真實。
重可能車多一二百年,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

發新話題