發新話題

李克勤訪港演唱會。

李克勤訪港演唱會。

全部街口燈位有交警站崗封哂路,帶頭兩架公安車,大約六架大馬,
三架知科車品字型夾住架黑寶馬,尾隨仲有兩架公安車同十幾隻大馬 ~~  

咁大陣象,原來李克勤訪港 ~~  

附件

2011-8-16 Tue 18:26

班知科原來坐車唔關好車門既(車頂掛藍燈籠,品字行車個三架),抄佢牌 !!!  

附件

2011-8-16 Tue 18:27

引用:
原帖由 sam 於 2011-8-16 18:27 發表
班知科原來坐車唔關好車門既(車頂掛藍燈籠,品字行車個三架),抄佢牌 !!!  
在高處拎住大炮、小炮對住晒!
顧住班知four大哥當你係恐怖份子呀!

其實李克勤己經坐的士走左人啦,班豬科做大龍 鳳之嘛!

封晒路,,,,,吊,,,,,,,,,正扑街.....
寧做痛苦的清醒者,,,,,,
不做無憂的夢中人.........
希望夢中人快d醒,,,,,,,,

引用:
原帖由 eddie24 於 2011-8-16 Tue 23:30 發表
封晒路,,,,,吊,,,,,,,,,正扑街.....
回歸左,好學唔學,學埋擾民。
留起我的長髮,讓風的蒼勁能夠駐留;
蓄起我的鬍鬚,讓酒的濃烈可以流淌;

引用:
原帖由 arthur 於 2011-8-16 Tue 23:33 發表

回歸左,好學唔學,學埋擾民。
十幾年就學晒.....唔使五十年,青出於藍........

引用:
原帖由 eddie24 於 2011-8-17 Wed 22:12 發表

十幾年就學晒.....唔使五十年,青出於藍........
以現時的情況,要睇由邊個做突手啦,
振鷹當選的話,哈哈,好快深圳取代香港啦。
留起我的長髮,讓風的蒼勁能夠駐留;
蓄起我的鬍鬚,讓酒的濃烈可以流淌;

唔知大家知唔知...

G4呢個品字型陣勢,同埋打開少少車門行車,唔係阿爺發明架,其實係FBI / MI5創立,80年代引進香港...

引用:
原帖由 arthur 於 2011-8-18 Thu 12:09 發表

以現時的情況,要睇由邊個做突手啦,
振鷹當選的話,哈哈,好快深圳取代香港啦。
錯喇... 係香港取代深圳呀 (擾民方面)!

引用:
原帖由 jackson 於 2011-8-16 Tue 19:35 發表

在高處拎住大炮、小炮對住晒!
顧住班知four大哥當你係恐怖份子呀!   
G4 失職嗃!

引用:
原帖由 Orion 於 2011-8-24 Wed 11:56 發表
唔知大家知唔知...

G4呢個品字型陣勢,同埋打開少少車門行車,唔係阿爺發明架,其實係FBI / MI5創立,80年代引進香港...
想問下,G4除左行車唔關門,咁佢地仲有攬安全帶架??

引用:
原帖由 sam 於 2011-8-25 Thu 00:23 發表

想問下,G4除左行車唔關門,咁佢地仲有攬安全帶架??
玩野..................................

發新話題