發新話題

同蘋果換心臟 ~~

同蘋果換心臟 ~~

數數手指,部挨瘋都跟左我4年幾快5年,
佢近個月心臟開始衰弱,以前叉滿電可以用到一個禮拜,
近來三二日就見紅,呢幾日仲衰日零兩日,講幾分鐘電話就跌爆表熄埋機添 !!

等黎等去,挨瘋6又無厘聲氣,把心一橫,郁手幫老瘋換左塊電,駁長住條命先 ~~

附件

2011-8-9 Tue 16:12

2011-8-9 Tue 16:12

新舊電池排排坐,影返張遺照先 ~~

附件

2011-8-9 Tue 16:13

手術順利完成 ~~

附件

2011-8-9 Tue 16:13

順便八下,睇下個內臟先 ...
呢個係震機用既摩打仔,真係好細細仔,個3.5mm jack 仲大過佢。 

附件

2011-8-9 Tue 16:14

攝影機模組,細細粒,就係得咁多野 !!

附件

2011-8-9 Tue 16:14

復活了,又可以安安樂樂等 iphone 6 了  ~~~~

附件

2011-8-9 Tue 16:15

唔做死硬派,泥頭,奶頭,菜頭都玩.....

用咁多年都重用得 我以前部 3G 半年壞兩次呀!

唔介紹下點撬開部 iphone 殼?

買電子產品不嬲要撞手神!
Canon user,Hi-Fi,攝影,旅遊發燒友

引用:
原帖由 放假一條龍 於 2011-8-9 Tue 20:54 發表
用咁多年都重用得 我以前部 3G 半年壞兩次呀!

唔介紹下點撬開部 iphone 殼?
我都係跟佢學野咋 ~~

http://iphone.tgbus.com/tutorial/use/200711/20071123130155.shtml

引用:
原帖由 米曹 於 2011-8-9 Tue 21:09 發表
買電子產品不嬲要撞手神!
所以我都係等緊 iphone6

引用:
原帖由 amhlee 於 2011-8-9 Tue 18:00 發表
你隻換左電未??

引用:
原帖由 dd845 於 2011-8-9 Tue 21:37 發表
未及得DD爺同老爺膽機做咁大手術  ~~  

iPhone 2G
到而家我都係覺得佢係咁多部類面最靚 XD

引用:
原帖由 DreamLionHeart 於 2011-8-11 Thu 00:16 發表
iPhone 2G
到而家我都係覺得佢係咁多部類面最靚 XD
呵呵 ~~~  你梗係無見過iPhone 6 先會咁講啦 ~~~  

發新話題