發新話題

個大雪櫃又多舊垃圾 werra 3

個大雪櫃又多舊垃圾 werra 3

相信在好多人眼裡面,我個大雪櫃內的都是垃圾。
所以,多一舊同少一舊又無乜所謂,難得的是,仲有少少空間可以收藏到。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
留起我的長髮,讓風的蒼勁能夠駐留;
蓄起我的鬍鬚,讓酒的濃烈可以流淌;

都好新淨下噃,又係邊度執返黎架!
我都係唔識用相機

引用:
原帖由 kamhon 於 2011-7-30 Sat 19:15 發表
都好新淨下噃,又係邊度執返黎架!
垃圾嘛,當然在垃圾堆啦,

引用:
原帖由 arthur 於 2011-7-30 Sat 19:16 發表

垃圾嘛,當然在垃圾堆啦,
可唔可以透露下個垃圾堆係邊,想去捕下!
我都係唔識用相機

引用:
原帖由 kamhon 於 2011-7-30 Sat 19:20 發表

可唔可以透露下個垃圾堆係邊,想去捕下!
呢個垃圾堆要俾入場費先帶得垃圾走播。

引用:
原帖由 arthur 於 2011-7-30 Sat 19:13 發表
所以,多一舊同少一舊又無乜所謂,難得的是,仲有少少空間可以收藏到。
個多用途鏡頭罩又幾癮喎,口渴可以做埋水杯  ~~  

咦 ...... 睇真dd … 東菜鏡喎 ~~ 呢部野乜來頭??

引用:
原帖由 sam 於 2011-7-31 Sun 00:02 發表
咦 ...... 睇真dd … 東菜鏡喎 ~~ 呢部野乜來頭??
1958 年生產的東德垃圾,werra 3 。
網上大把它的資料。帶出行唔怕撞機撞到暈。

又執到寳

9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

引用:
原帖由 arthur 於 2011-7-30 Sat 19:13 發表
所以,,難得的是,仲有少少空間可以收藏到。
阿化...
既然你都話的垃圾多一舊同少一舊又無乜所謂,
咁依部就拿出來給我們 100分作抽獎用吧...

引用:
原帖由 mon_cha_cha 於 2011-8-1 Mon 13:13 發表

阿化...
既然你都話的垃圾多一舊同少一舊又無乜所謂,
咁依部就拿出來給我們 100分作抽獎用吧...
咪玩啦,
係要用來抽獎的話,
點都由 sam 兄行先啦,
佢收埋咁多好野,仲要係泥坑,
你班泥坑友先會覺得,得物有所用嘛。

引用:
原帖由 arthur 於 2011-8-1 Mon 19:13 發表

咪玩啦,
係要用來抽獎的話,
點都由 sam 兄行先啦,
佢收埋咁多好野,仲要係泥坑,
你班泥坑友先會覺得,得物有所用嘛。
C同L我都有收架 .....  

引用:
原帖由 sam 於 2011-8-1 Mon 19:19 發表

C同L我都有收架 .....  
咁咪仲好,派完泥就派雞,跟住派埋柴。

發新話題