192 1234567
發新話題

晒冷專區(不論品牌) - 器材圖集。

引用:
原帖由 mon_cha_cha 於 2011-1-28 Fri 12:44 發表
我就係驚阿九帶依枝鏡上去台山影完後..
發覺原來依枝神級wide鏡皇咁出色.....
唔放枝鏡, 我地咪要食自己囉.....
雀仔按摩不用食自己,不過過年期間有多少菜上桌就U癛U。

9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

九爺.............
重之你食乜我咪食乜囉..........
無菜食就飲奶.....
玩鏡的人都成日咁講啦............哈哈

引用:
原帖由 mon_cha_cha 於 2011-1-28 Fri 18:25 發表
九爺.............
重之你食乜我咪食乜囉..........
無菜食就飲奶.....
玩鏡的人都成日咁講啦............哈哈
吃飯再説

9鋪於2013年4月10日租約期滿、光榮結業,多謝大家4年來鼎力支持,以後有機會再玩過!

無人出噴血野咯!

引用:
原帖由 fl7449 於 2013-4-1 Mon 23:29 發表
無人出噴血野咯!

年紀大,血管硬化,加上心血少,噴唔出血啦,幾滴仲有既 ....

不過,睇呢堆舊post,又真係回味無窮 ....

繼續....

幾年前俾祖師爺三聚青胺奶鏡毒害後,繼而俾佢渡埋打雀....

初上 N328 跟住毒瘾加深上 N584

更進一步上 N684

期待終極 N856

引用:
原帖由 dd845 於 2013-4-2 Tue 12:49 發表
繼續....

初上 N328 跟住毒瘾加深上 N584

htt ...

引用:
原帖由 dd845 於 2013-4-2 Tue 12:49 發表
繼續....

初上 N328 跟住毒瘾加深上 N584 ...
強 .....  勁 !!!

回復 186# dd845 的帖子

好彩我中毒不深啫...........
Nikon - I'm Lovin' it
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

引用:
原帖由 SWLaw 於 2013-4-2 Tue 23:32 發表
好彩我中毒不深啫...........
羅師父慳返唔少

引用:
原帖由 sam 於 2013-4-2 Tue 18:33 發表

強 .....  勁 !!!  
流晒口水

回復 186# dd845 的帖子

黃師傅,856等緊你呀!

192 1234567
發新話題