發新話題

[Sony] HX1

HX1

想入手部 DC ...一向情頃 LX3 但相熟 sales 極力推介 HX1...有一掃全景好吸引! (仲講價講到 3.5k 添!)

而 LX3 佢話用四千蚊買兩年前既技術.....唔多抵咁喎!

我見大家都好少講 Sony 機,請問有乜 comment 呢?

心大心細中!
影相見相品!

引用:
原帖由 the8 於 2010-3-28 Sun 21:54 發表
想入手部 DC ...一向情頃 LX3 但相熟 sales 極力推介 HX1...有一掃全景好吸引! (仲講價講到 3.5k 添!)

而 LX3 佢話用四千蚊買兩年前既技術.....唔多抵咁喎!

我見大家都好少講 Sony 機,請問有乜 comment 呢?

...
自己帶張SD咭去,借佢部HX1影幾張,借埋部LX3又影幾張,要影暗位,夠光任何機都影到靚相,
然後返屋企用自己部電腦慢慢睇,比較下邊部出相岩自己多dd囉。

不過部HX1都幾大部下架 ~~

同時可以問下 sales 哥哥,仲有邊部DC可以賣兩年仲未肯轉款,仲有銷路,個價仲咁硬淨,未使減價促銷,叫佢介紹下 ~~

sam師傅果然一語中的, 一針見血.
New Identity.New Responsibility
Billy Ting
http://billyting.photographer.hk/

Sony 用 ms stick....試唔到呀!

不過...佢無 raw 我唔諗佢喇!
影相見相品!

lx4 幾時出呀....唉!
影相見相品!

引用:
原帖由 the8 於 2010-3-29 Mon 13:34 發表
lx4 幾時出呀....唉!
出左啦,叫做GF-1 ~~

回復 6# sam 的帖子

GF1 貴呀!!!
影相見相品!

引用:
原帖由 the8 於 2010-3-29 Mon 16:20 發表
GF1 貴呀!!!
份花紅夠有凸啦 ~~ 左諗諗,加度度,好快出到LX8架啦 ~~

回復 8# sam 的帖子

乜都唔駛諗喇...我將我既 quota 買咗某人心儀已久既天涯嘞!

影相見相品!

引用:
原帖由 the8 於 2010-3-29 Mon 23:24 發表
乜都唔駛諗喇...我將我既 quota 買咗某人心儀已久既天涯嘞!

咦....買咗 18-200 VRII 喇.......
弓喜弓喜......
Nikon - I'm Lovin' it
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

引用:
原帖由 SWLaw 於 2010-4-7 Wed 22:08 發表

咦....買咗 18-200 VRII 喇.......
弓喜弓喜......
係 Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC 咋!
影相見相品!

引用:
原帖由 the8 於 2010-4-7 Wed 23:06 發表

係 Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC 咋!
呢支鏡出d相掂喎.........
http://www.photo100fun.com/viewt ... =page%3D1#pid230207
Nikon - I'm Lovin' it
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

發新話題